Til en lille uges rejse over Atlanten, havde Titanic forsyninger med til at kunne mætte
3.300 personer, samt diverse varer for forskellige firmaer i lasten.
På jomfrurejsen var der 2.217 passagerer og besætningsmedlemmer.
Det nedenstående viser forsyningerne, som Titanic medbragte
på den skæbnesvangre rejse, fra Southampton den 10. april 1912.
Friskt kød: |
34.050 kg |
Frisk fisk: |
4.994 kg |
Saltet og tørret fisk: |
1.816 kg |
Bacon og skinke: |
34.050 kg |
Fjerkræ og vildt: |
11.350 |
Friske æg: |
40.000 |
Pølser: |
1.135 kg |
Kartofler: |
40 tons |
Løg: |
1.589 kg |
Tomater: |
1.589 kg |
Asparges: |
800 bundter |
Ærter: |
1.135 kg |
Salat: |
7.000 hoveder |
Brissel: |
1.000 |
Is: |
1.750 |
Kaffe: |
999 kg |
Te: |
363 kg |
Ris, tørrede bønner osv.: |
4.540 kg |
Sukker: |
4.450 kg |
Mel: |
250 tønder |
Morgenmad (cornflakes): |
4.540 kg |
Æbler: |
36.000 |
Appelsiner: |
36.000 |
Citroner: |
16.000 |
Vindruer: |
454 kg |
Grapefrugt: |
13.000 |
Marmelade og syltetøj: |
509 kg |
Frisk mælk: |
1.500 liter |
Frisk fløde: |
1.200 liter |
Kondenseret mælk: |
600 liter |
Smør: |
2.724 kg |
Øl: |
15.000 flasker |
Vin: |
1.000 flasker |
Spiritus: |
850 flasker |
Mineralvand: |
1.200 flasker |
Cigarer: |
8.000 |
© 2021 Henrik Friis Thuesen